WAT IS DE DSRA ?

De Stichting DSRA (Dutch Sidecar Racing Association) is opgericht op 19 november 1996 en heeft tot doel de zijspanwegracesport in Nederland in de breedste zin des woords te promoten.

Zij tracht haar doel te verwezenlijken door te onderhandelen met organisatoren van zijspanwegraces en de KNMV om zoveel mogelijk startmogelijkheden te realiseren. Alle inschrijvingen voor deelname aan de zijspanklasse worden door de DSRA verzorgd. Op die manier wordt zoveel mogelijk gewaarborgd dat ervoldoende zijspannen zijn om een klasse te vullen.

Daarnaast organiseert de DSRA circuitdagen en heeft zij haar eigen opleiding voor aspirant-startbewijshouders. De DSRA website waar u nu op kijkt, wordt regelmatig voorzien van het laatste nieuws, zoals de uitslagen van de wedstrijden, startmogelijkheden, teamverslagen etc.

Op de circuits is altijd de DSRA clubtent aanwezig met koffie en thee. Daar zijn zowel teamleden als donateurs van harte welkom. Om deze doelen te verwezenlijken, kan men zich aansluiten bij de Stichting DSRA tegen betaling van 150 euro per jaar per zijspanteam of als donateur met een minimale bijdrage van 25 euro. Een keer per jaar houdt de DSRA een vergadering met daaraan gekoppeld een kampioenshuldiging.

DSRA